26 jan 2023

Relining I fastigheterna

Av styrelsen | 2023-01-26 20:39

Som informerades vid årsmötet har styrelsen under 2022 undersökt de olika möjligheterna vi har för våra stammar. Det gäller framför allt stammarna i gatuhuset som är ca 50 år.

I slutet av hösten genomfördes en undersökning av stammarna, inklusive vattenledningar, i syfte att se över möjligheterna till s.k. relining av stammarna. Den har visat på goda förutsättningar och styrelsen planerar att gå vidare med ett projekt vad gäller relining av föreningens stammar, med målet att förlänga livslängden ytterligare 20+ år.

Då samtliga medlemmar kommer bli berörda av projektet (relining gäller även i gårdshuset) bjuder styrelsen in till ett informationsmöte där vi kommer att berätta om hur projektet ser ut vad relining innebär. Har du inte möjlighet att närvara kommer informationen även summeras och delas ut i samband med mötet. Mötet blir tisdagen 7 februari kl. 18:00 på Norra Real, sal A16 (entréplan).

Arbetet planeras att utföras tillsammans med företaget GAIDO, som har gedigen erfarenhet på området och även kommer att vara med på plats för att svara på frågor.

Besöksräknare

11 769 besökare sedan 2020-05-06

Arkivet